Door: Kenny van Dijk
00:10
€ 2,99 p.p.
Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:
Deze goedgevulde risotto combineert de verrukkelijke smaken van de winter. Met gegrilde pompoen, spinazie, venkel en geroosterde knoflook serveer je bovendien veel vitamines en mineralen die helpen dit seizoen gezond door te komen. Maak het geheel af met frisse citrusolie en gerookte amandelen.
Ingrediënten voor 8 personen
- 960 gr risotto
- 600 gr pompoen gegrild
- 40 gr roasted garlic
- 160 gr spinazie gewassen
- 1 st venkel
- 40 gr amandelen gerookt
- 10 ml olijfolie extra vierge citroen
- 800 gr kikkererwten
- 160 gr grana padano
Bereiding
- Verwarm 200 ml water en voeg hier de risotto aan toe samen met de geroosterde knoflook en kikkererwten.
- Verwarm de pompoen in de oven voor 5 minuten.
- Schaaf de venkel en meng met spinazie en citroen olijfolie.
- Hak de amandelen en rasp de kaas.
- Roer de pompoen door de risotto.
- Garneer met de salade, kaas en gehakte gerookte amandelen.