Recepten

Ceviche Zalmon

Ja, u leest het goed. Deze ceviche is niet gemaakt van ‘Salmon’ (zalm), maar van ‘Zalmon’, een sashimi op basis...

Couscous salade met vegan kip

Met deze gevulde couscous salade geeft u een exotische twist aan het kerstdiner. Aan de basis staat de Coucous salade...

Nasi kuning

In sommige Aziatische culturen is Nasi Kuning (Indische gele ‘feestrijst’) een favoriet gerecht voor de feestdagen. De kleur van de...

Broodje bakkeljauw

Bakkeljauw is gedroogde en gepekelde kabeljauw. Deze bakkeljauw is nog eens extra op smaak gebracht met tomaat, knoflook, rode peper...

Wortel-venkelsoep met zeevruchten

Van fruit de mer bereidt u snel en gemakkelijk een verrassende vissoep. Deze diepvries fruit de mer bestaan uit garnalen,...

Kreeftenbisque

Met deze kreeftenbisque krijgt elke maaltijd een bijzonder randje. Bisque staat voor exclusiviteit en genieten. Deze gebonden schaaldierensoep zou dan...

Tataki van tonijn

Tataki is een Japanse bereidingswijze waarbij vlees of vis rauw of bijna rauw geserveerd wordt. De zachte, milde smaak van...

Huzarensalade 3.0

Speciaal voor mensen met slik- of kauwproblemen: Alle bestanddelen van de klassieke huzarensalade – aardappel, doperwt, wortel, mayonaise en worst...