Recepten

Gebakken oliebollen

Oliebollen over? Verwerk ze in het dessert! Met een bolletje ijs, een snufje kaneel en een toefje slagroom, komen gebakken...

Desserts
Winter scroppino

Oorspronkelijk een Italiaans tussengerecht, maar ook heerlijk als toetje dankzij de zoete smaak. Lekker fris en eiwitrijk dankzij yoghurtijs en...

Desserts
Vanillemousse met boerenjongens

Ingemaakte vruchten op brandenwijn: ouderwets genieten. Extra feestelijk met luchtige vanillemousse geserveerd op een stuk smeuïge cake. En om het...

Desserts
Frambozen espuma

Speciaal voor de liefhebbers van een luchtig toetje dat niet te zwaar op de maag valt: een heerlijk fris frambozen...

Desserts
Hazelnoot dessert

Hazelnoot en chocolade: wie wordt er niet blij van die combinatie? Dit dessert is de ster van de avond: inclusief...

Desserts
Panna cotta met granaatappel

Hét nagerecht uit Italië: panna cotta. Letterlijk gekookte room die na opstijven opgediend kan worden. Lekker in combinatie met rood...

Desserts
Tiramisu kruidentuintje

Nog zo’n bekend dessert uit Italië. Vrij vertaald betekent het ‘beur mij op’ of ‘maak mij blij’ en dat is...

Desserts
Crème brulee

Een romige, gladde crème van custard met een krokante laag karamel bovenop. Dat is crème brulee: het Franse dessert om...

Desserts