Serveer de smaken van het seizoen met een volle maaltijdsoep van gepureerde witlof, appel-peer chutney, walnoten en walnotenolie. Een blend...
In de Oosterse keuken wordt curry ook wel eens als soep geserveerd. In een Pinda curry coep worden de pinda's...
Gekleurde ingrediënten nodigen uit om te eten. Serveer daarom eens een ‘rainbow salade’ van radijsjes, rodekool, spinazie, maïskorrels, winterpeen, edamame...
Maak deze heerlijke spread van cashewnoten, gebakken kastanje champignons, kokosolie, edelgist vlokken en smaakmakers naar wens. Edelgist wordt in de...
Niet van rund of van biet, maar een carpaccio van champignon! Marineer de flinterdunne plakjes van de reuzechampignons, voeg uitjes...
De clubsandwich met kip en bacon heeft zijn langste tijd gehad. Net zo lekker en véél diervriendelijker is de clubsandwich...
In Azië is vegetarische voeding de gewoonste zaak van de wereld. Naast vis en vlees wordt er volop afgewisseld met...
Een oer-Hollands broodje kaas blijft bij velen favoriet. Met vijgencompote, gemarineerde tomaat en smaakvolle, oude Reypenaer kaas maakt u van...