Care Culinair

Care Culinair

Goede zorg begint bij lekker, gezond en gezellig eten en drinken. En een gezonde maaltijdorganisatie maakt iedereen blij. Koken is leuk! Care Culinair is vastberaden om ook jouw medewerkers daarvan te overtuigen. Hoe? Door eten en drinken nóg beter te regelen.

Care Culinair biedt online modules aan waarin o.a. het opstellen van weekmenu’s, inkoop en budget, voorraadbeheer, het voorkomen van verspilling én recepturen en bereidingswijzen aan bod komen. Zodat jouw medewerkers iedere dag weer met veel plezier lekker en gezond eten en drinken presenteren aan de bewoners of cliënten van jullie zorginstelling.

Wil je vervolgens weten en meten of de visie van de organisatie wordt nageleefd, medewerkers de juiste kennis hebben, of er goed wordt samengewerkt en hoe het zit met voedselveiligheid en HACCP? Dan biedt de Quick Scan uitkomst. Deze snelle analyse biedt een goed overzicht en inzicht in de huidige situatie rondom eten en drinken in jouw organisatie.

Wil je meer informatie ontvangen over één van de extra services of wil je je direct inschrijven? Vul dan het contactformulier in.