FoodforCare

FoodforCare

Voedingsconcept FoodforCare ontwikkelt lekker eten en drinken dat bijdraagt aan het herstel van de patiënt. Door de patiënt te verleiden tot het eten van kleine, behapbare gerechten met de juiste voedingswaarden wordt ondervoeding voorkomen en krijgt het lichaam de kans om optimaal te herstellen. Dit kan zowel in de behandelingsfase in het ziekenhuis alsook in de thuissituatie.

Gedurende de dag worden er vijf tot zeven eetmomenten gecreëerd waar de patiënt een keuze heeft uit drie gerechten. Alle gerechten worden bereid met verse, voedzame en gezonde ingrediënten. Van shakes en smoothies tot salades en soep en van snacks en dessert tot een warme maaltijd in een pannetje. De keuze is reuze: met meer dan 1.000 gerechten is er voor iedere patiëntgroep of dieetwens een maaltijd beschikbaar.

FoodforCare gelooft in een sterke relatie tussen voeding en herstel. Door kennis en koken samen te brengen, willen zij de wereld van de patiënt gezonder maken.

Naast het maaltijdconcept voor ziekenhuizen, biedt FoodforCare sinds kort de Thuisbox: 5 x 5 eetmomenten per week, in één box gratis thuisbezorgd. De box bevat een lekker en verantwoord assortiment aan eiwit- en energierijke producten zoals shakes, salades, tussendoortjes, warme maaltijden én desserts. Alleen het ontbijt verzorg je als ontvanger zelf. Ideaal voor aanvang van een ziekenhuisopname of tijdens het herstel ervan!

Meer informatie op www.foodforcare.nl en www.zorgthuisbox.nl.