Het Vitalokaal

Het Vitalokaal

Het Vitalokaal is hét vitaliteitsplatform voor gezond leven en goed voor jezelf of je patiënt zorgen.

Voor het individu dat zelf aan de slag wil met zijn of haar vitaliteit, voor bedrijven en organisaties die dit als onderdeel van vitaliteitsborging van medewerkers willen inzetten én voor chef-koks die voor grote groepen mensen gezond eten moeten bereiden. Dankzij het Vitalokaal ga je ontdekken dat dit op een leuke, lekkere en vooral makkelijke manier kan.

Wanneer je werkt in de zorgsector kan je intern te maken krijgen met het advies om wijzigingen aan te brengen in het voedingspatroon van je patiënt of cliënt. Terugdringen van medicijngebruik, verlaging van bloeddruk, verhoging van essentiële voedingsstoffen of het vermijden van stoffen in een voedingspatroon. Of jullie zorginstelling heeft de volledige invulling naar de eiwittransitie nog in te vullen. Hoe maak je dan de praktische transitie van de persoonlijke voedingsanamnese naar de omstandigheden van de patiënt of cliënt zelf?

Het Vitalokaal helpt je praktisch op weg. Door een korte workshop of een 90-dagentraject te volgen, leer je wat de beste voeding is voor jou of je patiënt en krijg je goede tips om een verandering in leefstijl te bewerkstelligen. We leggen uit wat voeding doet, wat de bouwstenen zijn binnen voeding en dat het echt uitmaakt wanneer je wat eet. We geven je tips en ondersteunen in het maken van een maaltijdplannen. We inspireren je met vernieuwde technieken, recepten en ideeën.

Meer weten? Lees hier meer over de in-company trajecten van Vitalokaal.