TastyLockers

TastyLockers

TastyLockers: de totaaloplossing voor het grab & go assortiment in de zorg!

Medewerkers het gemak en de vrijheid geven om 24/7 versproducten en (convenience) maaltijden te bestellen en af te halen? Het kan met de modulair inzetbare (on)gekoelde ‘lockers’ van TastyLockers.

De kern van de oplossing is de mogelijkheid om onbemand toch aanbod te hebben van versproducten en (convenience) maaltijden. Medewerkers en gasten kunnen zelfstandig artikelen uit de TastyLockers bestellen door contactloos te betalen. Door de verschillende oplossingen van zowel smartfridges, push & lift machines of lockers kan men goed zien wat er aangeboden wordt. Op het digitale scherm is de maaltijd of snack gemakkelijk te selecteren en kan afgerekend worden met pinpas of medewerkersbadge. Ook is er een mogelijkheid om met pre-ordering te werken middels de QR code uitgifte.

Het meegeleverde online backoffice programma geeft de zorglocatie gedetailleerd inzicht in transacties, voorraad en klantgedrag. Ook geeft het controle over het assortiment, proactieve sturing met eventuele combi deals en tegelijkertijd geeft het controle op waste en voedselveiligheid.

Tastylockers werkt met maatoplossingen afgestemd op de wensen van de zorginstelling. Zo is er een mogelijkheid om een duurzame wateroplossing of koffie en warme dranken unit te combineren. Ook kan er een (industriële) magnetron unit toegevoegd worden voor maaltijden die een opwarming nodig hebben.

Verschillende afmetingen of speciale interieurwensen zijn geen probleem. Het integreren van de oplossingen in het interieur behoort tot de vele plug & play mogelijkheden. Net als de flexibiliteit tot support en zelfs volledige operating op locatie.

Kortom, met Tastylockers is het mogelijk om de service uren van jouw locatie te verlengen. Zo bied je ook voor medewerkers die ’s avonds of ’s nachts werken de mogelijkheid om een verse, gezonde maaltijd of snack te kopen uit onze onbemande oplossingen. Hierdoor zul je een hogere medewerkers tevredenheid ervaren.

Speciaal voor de zorg heeft Bidfood een strategische samenwerking opgezet met Tastylockers met een afgestemd gezond aanbod. Natuurlijk is het ook mogelijk de lockers zelf te vullen met producten uit eigen keuken.

Nieuwsgierig wat dit concreet betekent voor jouw locatie?
Neem contact op met je Bidfood accountmanager of vul het contactformulier in! Uiteraard kun je ook kijken op www.tastylockers.nl voor meer informatie.