Smoothie bar vervangt jaarlijkse vakantieborrel

Smoothie bar vervangt jaarlijkse vakantieborrel

Door: Ingeborg Prins

Geplaatst op: 29 oktober 2020

Leestijd: 1 minuut

Mondkapjes, afstand houden.. het is een onstuimige tijd voor medewerkers in de zorg. Alles wordt op alles gezet om het virus buiten de deur te houden. Om ondertussen tóch de beste beleving en zorgkwaliteit voor de bewoners te blijven bieden.

Juist nu wil je je medewerkers in het zonnetje zetten, want dat hebben ze dubbel en dwars verdient. Maar wat blijft er over na het sneuvelen van teamuitjes en borrels?

 

Bij Azora de Meulenbeek hebben ze er iets op gevonden. Ze introduceerden een smoothie bar! Ter vervanging van de jaarlijkse vakantieborrel konden medewerkers de hele week genieten van verse fruitdrankjes. Niet alleen een vrolijke verschijning, ook nog eens een gezond en lekker tussendoortje!


Dat Azora haar medewerkers graag helpt gezond en vitaal te blijven is geen nieuwtje. Al 17 jaar stimuleert de zorgorganisatie haar medewerkers om bewuster te worden van hun levensstijl en gezondere keuzes te maken. Met het vitaliteitsprogramma Azora Gaat Gezond wordt de zorgcollega’s allerlei sportieve en gezonde activiteiten aangeboden. Een pop-up smoothie bar kon natuurlijk niet ontbreken.

Bent u geïnspireerd geraakt en wilt u uw medewerkers ook verrassen met een smoothie bar? Hij staat in een mum van tijd klaar: met een paar veilingkisten, een aantal stukken fruit ter decoratie en vrolijk gekleurde rietjes hoeft u enkel nog wat kannen met verse fruitdrank toe te voegen. Het recept voor een lekkere avocado banaan smoothie vindt u hier

 

Proost, op de gezondheid van u en uw zorgmedewerkers!


Deel dit artikel