Champignonragout met amandelen

Champignonragout met amandelen

Door: Martin Ambachtsheer

00:05

00:50

€ 4,92 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Romige champignonragout, snijboontjes en aardappeltjes. Voeg daar amandelschaafsel aan toe en het gerecht is compleet. Amandelschaafsel is dankzij het gebrek aan het bruine vliesje, milder en zoeter van smaak dan bruine amandelen.


Ingrediënten voor 8 personen

  • 1200 gram champignonragout
  • 1600 gram snijbonen
  • 1600 gram Provençaalse aardappelen 
  • 80 gram amandelschaafsel
  • 5 gram peterselie

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 125 graden.

2. Prik een gaatje in de verpakking en laat dit gerecht in ongeveer 50 minuten op temperatuur komen.

3. Verdeel de inhoud over de borden en garneer af met wat peterselie en het amandelschaafsel.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen