Door: Kenny van Dijk
00:20
03:00
€ 0,89 p.p.
Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:
Laat je inspireren door dit recept voor plantaardige cheesecake met passievrucht. Deze tropische verrassing komt als geroepen op een zomerse dag, als tussendoortje of dessert.
Ingrediënten voor 8 personen
- 300 gr vegan roomkaas cream
- 200 ml plant. slagroom 31%
- 50 gr poedersuiker strooib
- 30 gr boter plant. ongez
- 50 ml mango & passie couli
- 40 gr passiefruit +/- 6
Dit zijn de basis ingrediënten uit je keukenkastje:
- vanillestokje
- havermout
- ahornsiroop
Bereiding
- Bak de haver (200 gram) met ahornsiroop (30ml) en de boter op 160 graden (3x 5min) tot granola.
- Roer de roomkaas los om klontjes te voorkomen.
- Klop de slagroom op met poedersuiker en vanille.
- Meng de slagroom en roomkaas met de mixer tot een homogene massa.
- Vul een spuitzak met de roomkaasmassa.
- Vul glazen met de granola en spuit de cheescake massa erop.
- Zet dit minimaal 3 uur in de koeling om op te stijven.
- Garneer met de passie-mango coulis en de passievrucht.