Cheesecake met passievrucht

Cheesecake met passievrucht

Door: Kenny van Dijk

00:20

03:00

€ 0,89 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Laat je inspireren door dit recept voor plantaardige cheesecake met passievrucht. Deze tropische verrassing komt als geroepen op een zomerse dag, als tussendoortje of dessert.


Ingrediënten voor 8 personen

  • 300 gr vegan roomkaas cream
  • 200 ml plant. slagroom 31%
  • 50 gr poedersuiker strooib
  • 30 gr boter plant. ongez
  • 50 ml mango & passie couli
  • 40 gr passiefruit +/- 6

Dit zijn de basis ingrediënten uit je keukenkastje:

  • vanillestokje
  • havermout
  • ahornsiroop

Bereiding

  1. Bak de haver (200 gram) met ahornsiroop (30ml) en de boter op 160 graden (3x 5min) tot granola.
  2. Roer de roomkaas los om klontjes te voorkomen.
  3. Klop de slagroom op met poedersuiker en vanille.
  4. Meng de slagroom en roomkaas met de mixer tot een homogene massa.
  5. Vul een spuitzak met de roomkaasmassa.
  6. Vul glazen met de granola en spuit de cheescake massa erop.
  7. Zet dit minimaal 3 uur in de koeling om op te stijven.
  8. Garneer met de passie-mango coulis en de passievrucht.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen