Door: Kenny van Dijk
00:15
00:05
€ 3,66 p.p.
Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:
Ovenwarme broodjes, verse groenten, zoetzure augurken en nachochips vragen om één ding: gedipt te worden in een rijke, romige kaassaus. Met Violife’s geraspte cheddar en Gouda bereid je in een handomdraai een kaasfondue waar iedereen zijn vingers bij aflikt.
Ingrediënten voor 8 personen
- 100 gr cheddar rasp vegan
- 300 gr goudse kaas geraspt vegan
- 150 gr roomboter plantaardig
- 400 ml gruner veltliner
- 20 gr knoflook beemster
- 150 gr tarwebloem
- 5 gr aleppo peper
- 800 gr mini mix rustique
- 160 gr cocktail sticks pittig
- 1000 gr groentesticks gemengd
- 50 gr edelgist vlokken
- 200 gr nacho chips naturel
Bereiding
- Verhit de plantaardige roomboter in een pan.
- Voeg de gezeefde bloem al roerend toe.
- Voeg de witte wijn en edelgist toe en roer tot de saus dikker wordt.
- Voeg de geraspte Violife Gouda en cheddar toe.
- Serveer met afgebakken broodjes, groentesticks, pickle sticks en de nacho's.