Weekmenu: het beste van de beurs

Weekmenu: het beste van de beurs

Door: Ingeborg Prins

Geplaatst op: 5 april 2024

Leestijd: 1 minuut

Met al het lekkers dat Bidfood’s leveranciers op de Zorg&food beurs te bieden hebben, zijn de mogelijkheden eindeloos. Culinair adviseurs Frank en Kenny zijn erin geslaagd om de lekkerste producten te verwerken in een verrassend weekmenu met vertrouwde én nieuwe smaken waarbij cliënten en patiënten hun vingers kunnen aflikken.

zondag

Mezzelune vitello
Een tonnato in een verrassend jasje. Deze keer is het niet kalfsvlees dat als basis dient voor dit gerecht, maar...

maandag

Jambalaya
Afstammend van de Spaanse paella is het Amerikaanse gerecht jambalaya comfort food pur sang. Deze rijstschotel barst van de smaken...

dinsdag

'Fish and chips' burger
Een plantaardig broodje kabeljauw staat met de visfilet van de Vegan Visboer in een mum van tijd op tafel. Met...

woensdag

Dorade puttanesca
Van olijven en kappertjes tot ansjovis en tomaten: de producten van Bidfood’s huismerk Bravour Essentials bewijzen dat kwaliteit ligt in...

donderdag

Advocaat aardbei trifle
Sla twee vliegen in één klap door de vertrouwde smaken van een advocaatje te combineren met een fris aardbeiendessert. Het...

vrijdag

Chili cheeze fondue
Ovenwarme broodjes, verse groenten, zoetzure augurken en nachochips vragen om één ding: gedipt te worden in een rijke, romige kaassaus....

zaterdag

Kimchi spring rolls
Vier het kersverse lenteseizoen met deze frisse kimchi spring rolls! Dankzij de vulling van rode kool, wortel, komkommer, gerookte tofu...

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen