'Fish' and chips

'Fish' and chips

Door: Kenny van Dijk

00:05

00:20

€ 2,74 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

De Britse klassieker bestaat normaal gesproken uit witvis, maar krijgt met de vegan visnuggets een verrassende twist. In combinatie met de friet, zoetzure rode kool-pickles, frisse radijs en romige remouladesaus serveert u het ultieme comfort food.


Ingrediënten voor 8 personen

  • 640 gr vegan visnugget
  • 240 ml remoulade sauce
  • 1600 gr fries rustic
  • 240 gr kool rood fijn 3mm
  • 20 ml sushisu rijstazijn
  • 10 gr landcress
  • 20 gr radijs trio
  • 0,2 bs radijs

Bereiding

  1. Kneed de rodekool met sushiazijn en een beetje zeezout en zet apart.
  2. Bak de friet 20 minuten op 200 graden in de oven.
  3. Bak de nuggets 15 minuten op 200 graden in de oven.
  4. Snijd de radijsjes in plakken.
  5. Leg de friet onderop, daar bovenop de rodekool pickle gevolgd door de nuggets, radijsjes en saus. Top af met de landcress en scheuten.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen