Door: Kenny van Dijk
00:05
00:20
€ 2,74 p.p.
Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:
De Britse klassieker bestaat normaal gesproken uit witvis, maar krijgt met de vegan visnuggets een verrassende twist. In combinatie met de friet, zoetzure rode kool-pickles, frisse radijs en romige remouladesaus serveert u het ultieme comfort food.
Ingrediënten voor 8 personen
- 640 gr vegan visnugget
- 240 ml remoulade sauce
- 1600 gr fries rustic
- 240 gr kool rood fijn 3mm
- 20 ml sushisu rijstazijn
- 10 gr landcress
- 20 gr radijs trio
- 0,2 bs radijs
Bereiding
- Kneed de rodekool met sushiazijn en een beetje zeezout en zet apart.
- Bak de friet 20 minuten op 200 graden in de oven.
- Bak de nuggets 15 minuten op 200 graden in de oven.
- Snijd de radijsjes in plakken.
- Leg de friet onderop, daar bovenop de rodekool pickle gevolgd door de nuggets, radijsjes en saus. Top af met de landcress en scheuten.