Weekmenu: Plantaardig uit alle windstreken

Weekmenu: Plantaardig uit alle windstreken

Door: Ingeborg Prins

Geplaatst op: 10 juni 2022

Leestijd: 1 minuut

Neem uw gasten mee op ontdekkingsreis en trakteer ze op de lekkerste plantaardige gerechten uit alle windstreken. Ter inspiratie: zeven zomerse gerechten vol smaak, kleur en geur: van Peking tofu tot een paella met plantaardige kipstukjes.

zondag

Quinoa Buddha bowl
De bowl biedt een heerlijke mix van gezonde smaakmakers, van avocado tot spinazie. De naam verwijst naar zijn bolronde vorm,...

maandag

Risotto groene groenten
Groene groenten zitten vol gezonde voedingsstoffen en zijn nog lekker ook. Zeker in combinatie met een romige risotto en gefrituurde...

dinsdag

Köfte met orzo
Trakteer uw cliënten op een zomers gerecht uit de Turkse keuken. Orzo is een kruising tussen pasta en rijst, köfte...

woensdag

Peking tofu
Maak in plaats van Pekingeend eens Peking tofu, dat is lekker en verrassend! Bak de tofu crispy en serveer met...

donderdag

'Fish' and chips
De Britse klassieker bestaat normaal gesproken uit witvis, maar krijgt met de vegan visnuggets een verrassende twist. In combinatie met...

vrijdag

Vegan paella
Dat paella prima zonder vlees en schaaldieren bereidt kan worden, bewijst u met de vegan variant met plantaardige kipstukjes, champignons,...

zaterdag

Harira soep
Harira is een Marokkaanse maaltijdsoep op basis van tomaat, kikkererwten en selderij. De kant-en-klare harira van Jordy’s Keuken is extra...

Deel dit artikel