'Fish and chips' burger

'Fish and chips' burger

Door: Kenny van Dijk

00:15

00:10

€ 3,96 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Een plantaardig broodje kabeljauw staat met de visfilet van de Vegan Visboer in een mum van tijd op tafel. Met Maza’s roze bietenhummus, gefermenteerde rode kool, plakjes augurk en veggie fries maak je het geheel tot een kleurrijk plaatje!


Ingrediënten voor 8 personen

  • 800 gr vegan visfilet 
  • 760 gr gigabol potato
  • 50 gr mizuna rosso
  • 800 gr veggie fries
  • 150 gr purple powers
  • 80 gr mayonaise vegan
  • 80 gr augurkenplakjes
  • 80 gr hoemoes rode biet

Bereiding

  1. Ontdooi de broodjes.
  2. Bak de veggie fries 15 minuten in de oven op 200 graden.
  3. Bak de broodjes in de oven voor 7 minuten op 200 graden.
  4. Bak de filets met een beetje vetstof 7 minuten in de pan, 3 minuten in de frituur of 15 minuten in de airfryer.
  5. Meng wat vocht van de purple power met de mayo en serveer naast de veggie fries. Smeer de onderkant van de broodjes in met de bietenhummus.
  6. Leg vervolgens de mizuna en de purple power bovenop de hummus en leg hierop weer de filet. Top af met augurk en de bovenkant van het broodje.
  7. Serveer de veggie fries naast het broodje.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen