Groene asperge ravioli

Groene asperge ravioli

Door: Kenny van Dijk

00:15

€ 4,94 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Asperges op z’n Italiaans! Met een basis van ravioli gevuld met groene asperge en zongedroogde tomaat, beukenzwam paddenstoelen en een boterzachte bol burrata in het midden van dit gerecht, serveer je de koningin der groente op z’n Italiaans. Extra lekker met tomaten crumble erbovenop.


Ingrediënten voor 8 personen

  • 800 gr ravioli asperge
  • 390 gr artisjok bodems 
  • 200 gr asperges groen heel
  • 430 gr witte geschilde asperges
  • 150 gr shimeiji beukenzwammen
  • 80 ml paddenstoelenbouillon
  • 80 gr cherry tomaten 
  • 1120 gr burrata
  • 40 gr knoflook grof gehakt
  • 20 gr tomaten crumble

Bereiding

  1. Zet een ruime pan met water op en breng aan de kook. Kook hierin de ravioli.
  2. Snijd de artisjok in partjes en haal de paddestoelen los. Snijd de asperges schuin weg en houd de kopjes apart.
  3. Fruit de knoflook en blus af met de bouillon.
  4. Kook de bouillon en verwarm de groenten erin.
  5. Leg de ravioli in een bord. Schenk de bouillon eroverheen en plaats een halve buratta in het midden.
  6. Garneer met de tomaten en crumble.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen