Bekijk het magazine
Served

Inloggen
Blog Recepten Magazines Evenementen Services Welbewust assortiment

Hete bliksem met sambal

Hete bliksem met sambal

Door: Frank Broenink

00:30

€ 3,75 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Een stabiele bloeddruk, gezonde hart- en bloedvaten en vitamine A en C: pepers eten heeft genoeg gezondheidsvoordelen. Maak hete bliksem daarom eens wat pittiger door de aardappels met sambal te koken. Lekker met een klapstuk en gebakken uitjes.


Ingrediënten voor 8 personen

  • 1500 gr aardappel blok 15mm
  • 2 st appel granny smith
  • 2 st zoete aardappelen
  • 125 gr spekblokjes gerookt
  • 300 gr gebakken ui
  • 800 gr runder klapstuk gegaard
  • 50 gr sambal oelek
Bestel bij Bidfood

Bereiding

  1. Kook de aardappels in water dat op smaak is gebracht met sambal en zout.
  2. Giet de aardappels af als ze gaar zijn en prak er de appel doorheen.
  3. Bak de spekjes uit.
  4. Portioneer het vlees en bak het even aan.
  5. Garneer het vlees af met wat gebakken uitjes en maak het bord verder op.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

3x scherpe smaakmakers
3x scherpe smaakmakers

Meer

Wil je ons volgen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Over Served
  • Privacy disclaimer
  • Contact
Bidfood
Served.nl is onderdeel van Bidfood. Meer weten over Bidfood? Neem een kijkje op bidfood.nl