Bekijk het magazine
Served

Inloggen
Blog Recepten Magazines Evenementen Services Welbewust assortiment

Mezzelune vitello

Mezzelune vitello

Door: Kenny van Dijk

00:15

€ 3,48 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Een tonnato in een verrassend jasje. Deze keer is het niet kalfsvlees dat als basis dient voor dit gerecht, maar de vriesverse pasta van The Smiling Cook. Deze Mezzelune vitello gevuld met kalfsvlees wordt afgetopt met plantaardige tonijn van tomaat, kalamata olijven, regendruppelpepers en Hollandaisesaus.


Ingrediënten voor 8 personen

  • 750 gr mezzalune vitello
  • 200 gr tunato
  • 80 ml antiboise
  • 80 ml hollandaise
  • 200 gr olijven kalamata
  • 20 gr regendruppel drop pepper
  • 5 gr roze peperkorrels
  • 200 gr rucola gewassen
Bestel bij Bidfood

Bereiding

  1. Schenk de Hollandaisesaus in een kidde en zet in een warmtebad van maximaal 65 graden.
  2. Snijd de olijven in ringen, de tunato in repen en laat de regendruppelpepers uitlekken.
  3. Stoom de pasta 4 minuten in de steamer op 100 graden.
  4. Schep de pasa op een plat bord en spuit de Hollandaisesaus erover.
  5. Garneer met de rucola, de tunato, olijven, regendruppelpeppers en de roze peper.
  6. Roer de antiboise door en schenk als laatste over het gerecht.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Weekmenu: het beste van de beurs
Weekmenu: het beste van de beurs

Meer

Wil je ons volgen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Over Served
  • Privacy disclaimer
  • Contact
Bidfood
Served.nl is onderdeel van Bidfood. Meer weten over Bidfood? Neem een kijkje op bidfood.nl