Door: Kenny van Dijk
00:15
€ 3,48 p.p.
Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:
Een tonnato in een verrassend jasje. Deze keer is het niet kalfsvlees dat als basis dient voor dit gerecht, maar de vriesverse pasta van The Smiling Cook. Deze Mezzelune vitello gevuld met kalfsvlees wordt afgetopt met plantaardige tonijn van tomaat, kalamata olijven, regendruppelpepers en Hollandaisesaus.
Ingrediënten voor 8 personen
- 750 gr mezzalune vitello
- 200 gr tunato
- 80 ml antiboise
- 80 ml hollandaise
- 200 gr olijven kalamata
- 20 gr regendruppel drop pepper
- 5 gr roze peperkorrels
- 200 gr rucola gewassen
Bereiding
- Schenk de Hollandaisesaus in een kidde en zet in een warmtebad van maximaal 65 graden.
- Snijd de olijven in ringen, de tunato in repen en laat de regendruppelpepers uitlekken.
- Stoom de pasta 4 minuten in de steamer op 100 graden.
- Schep de pasa op een plat bord en spuit de Hollandaisesaus erover.
- Garneer met de rucola, de tunato, olijven, regendruppelpeppers en de roze peper.
- Roer de antiboise door en schenk als laatste over het gerecht.