Omelet met kerriesaus

Omelet met kerriesaus

Door: Martin Ambachtsheer

00:05

00:50

€ 4,29 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Spannend en smaakvol: dat is de combinatie van omelet met kerriesaus. Met de voorjaarsgroentemix voeg je nog meer smaak én kleur toe. De gekookte aardappels maken dit vegetarische lentegerecht voedzaam en vullend.  


Ingrediënten voor 8 personen

  • 8 stuks omelet
  • 600 ml kerriesaus
  • 1600 gram voorjaarsgroenten
  • 1200 gram gekookte aardappelen
  • 8 gram peterselie

Bereiding

1. Verwarm deze gerechten in een voorverwarmde oven op 125 graden.

2. Prik een gaatje in de verpakking en laat het in ongeveer 50 min op temperatuur komen.

3. Schep de maaltijd op en garneer met wat verse peterselie.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen