Weekmenu: Tussen lente en zomer

Weekmenu: Tussen lente en zomer

Nog even en de lente loopt naadloos over in de zomer. Dé tijd om uit te pakken met frisse seizoensgroenten, lichte pasta’s, vis en vegetarisch. De ingrediënten in dit weekmenu variëren van asperges tot zeekraal: elk gerecht biedt een spannende combinatie van smaken, kleuren en geuren.

zondag

Asperge risotto
Hoewel traditioneel geserveerd met ei, ham of zalm: deze heerlijke risotto bewijst dat het ook anders kan. Gebruik de schillen...

maandag

Kibbeling met koninginnegroenten
Knapperige stukjes kabeljauwfilet, rechtstreeks uit het vet. En dan natuurlijk met remouladesaus, een klassieke combinatie waar gasten letterlijk hun vingers...

dinsdag

Omelet met kerriesaus
Spannend en smaakvol: dat is de combinatie van omelet met kerriesaus. Met de voorjaarsgroentemix voeg je nog meer smaak én...

woensdag

Penne met champignon truffelroomsaus
In de lente en de zomer zit je met pasta altijd goed. Deze penne is romig en rijk aan de...

donderdag

Polentataartje
Polenta: dit maismeel is een lekker en voedzaam alternatief voor aardappels, rijst of pasta. Verras cliënten eens met een polentataartje...

vrijdag

Spaghetti met broccoli en mozzarella
Mediterrane gerechten staan bekend om hun eenvoud, maar o zo lekkere combinatie van ingrediënten. In deze lekkere schotel hebben broccoliroosjes,...

zaterdag

Stamppot zeekraal met kabeljauw
Deze stamppot van zeekraal is origineel, lekker en gezond. De combinatie van kabeljauwfilet met Hollandaisesaus krijgt dankzij milde sambal een...

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen