Open broodje carpaccio

Open broodje carpaccio

Door: Kenny van Dijk - Frank Broenink

00:10

€ 1,79 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Hoogwaardig rundvlees op een broodje dat zijn smaak en kleur behoud dankzij het unieke rookproces. Samen met gebakken uien en gegrilde paprika een broodje om je vingers bij af te likken!


Ingrediënten voor 8 personen

  • 4 stuks hotdog broodje
  • 100 gram gebakken uien
  • 350 gram gerookte runderlende carpaccio
  • 60 gram gegrilde paprika
  • kruidenpluk voor broodplank

Bereiding

1. Bak de broodjes af in de oven.

2. Snijd de broodjes helemaal open en smeer op beide kanten een likje gebakken ui.

3. Snijd de little gem sla en verdeel deze over de broodjes.

4. Beleg de broodjes met de runderlende carpaccio.

5. Snijd de parika grof en verdeel deze over de broodjes.

6. Voeg er een klein beetje kruidensla aan toe en serveer de broodjes!

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel