Rode biet met appel

Rode biet met appel

Door: Martin Ambachtsheer

00:05

00:50

€ 4,74 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Een gerecht dat vooral voor oudere cliënten zeer herkenbaar is! De typisch aardse en frisse smaak van rode biet combineert uitstekend met licht zoete appeltjes. Serveer met aardappelpuree, schnitzel en een flinke lepel jus om dit gerecht compleet te maken.


Ingrediënten voor 8 personen

  • 1600 gram rode biet met appel
  • 8 stuks kipschnitzel
  • 300 ml kippenjus
  • 1600 gram aardappelpuree
  • 5 gram peterselie

Bereiding

1. Verwarm dit gerecht in een voorverwarmde oven op 125 graden.

2. Prik een gaatje in de verpakking en laat het in ongeveer 50 minuten op temperatuur komen.

3. Verdeel de inhoud over de borden en garneer af met wat peterselie.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen