Door: Frank Broenink
00:45
00:15
€ 4,64 p.p.
Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:
Geen liefhebber van vlees, maar wel zin in een visje? Als vervanger voor kip is witvis snel gekozen. In dit recept gebruiken we naast kabeljauwfilet ook trassi (garnalenpasta) om de roti extra smaak te geven!
Ingrediënten voor 3 personen
- 2 stuks roti koek
- 300 gr kabeljauwfilet
- 10 ml groentefond
- 40 gr uienringen
- 8 gr knoflook grof gehakt
- 6 gr trassi garnalenpasta
- 60 gr tomaat pomodori
- 160 gr kookaardappel half
- 10 gr tomatenpuree 28-30%
- 100 gr sperziebonen
Bereiding
- Bak de kabeljauw in olie aan alle kanten mooi bruin en haal uit de pan.
- Haal een beetje olie uit de pan en zet apart. Bak de ui, knoflook, masala, trassi en tomatenpuree in de overgebleven olie.
- Bak het geheel even aan en blus af met de groentenbouillon.
- Voeg de aardappels en tomaat toe en stoof het geheel gaar.
- Gebruik de olie uit de pan die apart staat om de kouseband in te bakken en voeg af en toe water bij.