Stoofpeertjes met sukadelapjes

Stoofpeertjes met sukadelapjes

Door: Martin Ambachtsheer

00:05

00:50

€ 6,73 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Dit gerecht vertegenwoordigt het verlangen naar de herfst met zijn bijzondere kleuren en smaken! De zoete, zachte smaak van de peertjes komt goed tot zijn recht naast de gekookte aardappelen, sukadelap en vleesjus.


Ingrediënten voor 8 personen

  • 8 stuks sukadelappen
  • 1600 gram stoofperen
  • 300 ml vleesjus
  • 1600 gram gekookte aardappelen
  • 5 gram peterselie

Bereiding

1. Verwarm dit gerecht in een voorverwarmde oven op 125 graden.

2. Prik een gaatje in de verpakking en laat het in ongeveer 50 minuten op temperatuur komen.

3. Verdeel de inhoud over de borden en garneer af met wat peterselie.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen