Door: Peter Stavast
00:10
01:00
€ 8,71 p.p.
Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:
Onlosmakelijk verbonden met de winterperiode: dampende, rijk geurende stoofschotels. Deze variant bevat wild zwijnvlees, hazenvlees en hertenvlees met champignon, bleekselderij, ui, wortel en rode wijn. Lekker in combinatie met aardappelpuree en rode kool met appel!
Ingrediënten voor 8 personen
- 2000 gram wildstoof
- 1200 gram aardappelpuree
- 1200 gram rode kool met appel
- 55 gram bosui
Bereiding
1. Zet de oven aan op 100 graden hete lucht.
2. Prik in alle bakjes een gaatje.
3. Verdeel de bakjes in de oven en laat in 1 uur op temperatuur komen.
4. Snijd de bosui in fijne ringetjes.
5. Verdeel de componenten over de borden en garneer het gerecht af met de bosui ringetjes.