Zalmfilet met Provençaalse aardappels

Zalmfilet met Provençaalse aardappels

Door: Martin Ambachtsheer

00:05

00:55

€ 6,76 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Gepocheerde zalm met hollandaisesaus, Provençaalse aardappeltjes en sperzieboontjes. Kan het nog Franser? Dankzij de heerlijke Provençaalse kruidenmix die bestaat uit tijm, marjolein, rozemarijn, bonenkruid, oregano en salie herkennen je cliënten de geuren uit de Franse keuken al van een ruime afstand!


Ingrediënten voor 8 personen

  • 8 gram zalmfilet
  • 240 gram hollandaisesaus
  • 1600 gram sperziebonen
  • 1600 gram Provençaalse aardappelen
  • 10 gram dille

Bereiding

1. Zet de oven aan op 100 graden hete lucht.

2. Prik in alle bakjes een gaatje. Alleen bij de aardappelen mag het plastic er helemaal af.

3. Verdeel de bakjes in de oven en laat in 1 uur op temperatuur komen. 

4. Verdeel de componenten over de borden en garneer het gerecht af met wat vers gehakte peterselie.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen