Zoete eierkoek sandwich

Zoete eierkoek sandwich

Door: Martin Ambachtsheer

00:10

€ 1,38 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

De kenmerkende bolling van een eierkoek dient in dit recept als dakje bovenop een smaakvolle verrassing! Smeer beide snijkanten van de luchtige koek in met jam, vul gul met slagroom en decoreer met fruit. Enkel nog wat poedersuiker erover en dit smakelijke hapje is klaar om geserveerd te worden.


Ingrediënten voor 8 personen

  • 8 stuks eierkoek
  • 300 ml slagroom
  • 50 gram poedersuiker
  • 100 gram aardbeienjam
  • 200 gram aardbeien
  • 10 gram suiker

Bereiding

1. Sla de slagroom stijf met de suiker.

2. Snijd het boventopje van de eierkoeken af en smeer de gesneden kanten in met jam.

3. Doe de slagroom in een zak en spuit mooie dopjes op de onderste eierkoek.

4. Snijd de aardbeien in partjes en verdeel deze over de slagroom.

5. Leg de bovenkant erop en strooi er poedersuiker overheen.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen