3 x Verspillingsvrij koken

3 x Verspillingsvrij koken

Door: Ingeborg Prins

Geplaatst op: 8 september 2023

Leestijd: 1 minuut

Gezond, lekker en veelzijdig: verspillingsvrij koken zorgt voor variatie en smaak bij de kok én de eter. In deze reeks laten we zien hoe je varieert met kip poussin en de snijresten van groenten. Van een klassiek gebraden kippetje en kippensoep tot een sandwich pulled chicken. Stuk voor stuk krachtige en smaakvolle gerechten in een nieuw, verspillingsvrij jasje.

Gebraden kip met groenten
Een ‘comfortfood’ klassieker eersteklas: goed gekruide, gebraden kip uit de oven. Lekker met verse groenten in een saus van kruidenboter....
Kippensoep met kerrie en noedels
Om voedselverspilling te voorkomen gebruiken we de snijresten van het ene gerecht als smaakmaker voor het andere. Met de resten...
Sandwich pulled chicken
Geïnspireerd door de Verspillingsvrije Week halen we voor dit recept alles uit onze ingrediënten. Heb je nog gebraden kip over...

Deel dit artikel