Gepocheerde koolvis met vissaus en worteltjes

Gepocheerde koolvis met vissaus en worteltjes

Door: Martin Ambachtsheer

00:05

00:50

€ 5,23 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Dit visgerecht is een ode aan oranje! Gepocheerde koolvis is licht en mager en leent zich uitstekend voor een warme zomerdag. Volgens traditie serveren we de vis met puree en gekookte worteltjes, en we voegen een romige saus op basis van visbouillon en tomaten toe als smakelijke uitsmijter. 


Ingrediënten voor 8 personen

  • 8 stuks koolvis
  • 250 ml vissaus
  • 1600 gram wortelen
  • 1600 gram aardappelpuree
  • 10 gram dille

Bereiding

1. Zet de oven aan op 100 graden, hete lucht stand.

2. Prik in alle bakjes een gaatje.

3. Verdeel de bakjes in de oven en laat ze in 1 uur op temperatuur komen.

4. Verdeel vervolgens de warme componenten en garneer het gerecht af met wat verse dille.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen