Door: Martin Ambachtsheer
00:15
€ 2,31 p.p.
Een Hollands broodje haring met Indiase twist! Deze kleurrijke, frisse lunch met naanbrood, crème fraiche, komkommer, haring, rode ui en radijs is een plaatje om te zien. Vol kleuren, geuren én geweldige smaken. Tast toe!
Ingrediënten voor 8 personen
- 8 stuks Hollandse Nieuwe
- 8 gram dille
- 20 ml sushi azijn
- 200 gram rode ui
- 8 stuks naanbrood
- 200 ml crème fraiche
- 8 stuks radijs
- 4 gram borage cress
- 500 gram komkommer
Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 190 graden en bak het naanbrood in ongeveer 5 minuten af.
2. Snijd de haring in stukjes.
3. Snijd de komkommer in slierten en marineer ze met sushi azijn.
4. Snijd de rode ui in reepjes, hak de dille en snijd dunne plakjes van de radijs.
5. Smeer het naanbrood in met crème fraiche.
6. Meng dille door de komkommer.
7. Beleg het naanbrood met de haring, komkommer en rode ui.
8. Garneer het broodje met cress, radijs en wat dopjes crème fraiche.