Weekmenu van Hollandse bodem

Weekmenu van Hollandse bodem

Door: Ingeborg Prins

Geplaatst op: 19 november 2020

Leestijd: 1 minuut

Aardappels, knolselderij, rode kool en pastinaak. Ze hebben allemaal één ding gemeen: ze komen van oer Hollandse bodem. In dit weekmenu staan knollen, koolsoorten en wortels uit de Nederlandse grond centraal. Natuurlijk in een herfstig jasje, perfect passend bij deze tijd van het jaar. 


Varkensprocureur met pastinaak
In de hoofdrol; pastinaak. Tot voor kort een vergeten groente, maar inmiddels niet meer weg te denken uit de keuken!Varkensprocureur met pastinaak



Bloemkoolrisotto met gegrilde rookworst
Een snelle, gezonde variant op de Italiaanse klassieker.Bloemkoolrisotto met gegrilde rookworst


Kiprolletje met hartige pannenkoekjes
Een verrassende hartige variant op de zoete pannenkoek!Kiprolletje met hartige pannenkoekjes


Gegrilde pompoen met kastanjes en wildzwijn
Zacht, zoet, nootachtig én romig...Gegrilde pompoen met kastanjes en wildzwijn


Rode kool met glühwein en jachtstoof
Lekker met gebakken appeltjes!Rode kool met glühwein en jachtstoof


Rendang met bietstuk
Proeft u het verschil?Rendang met bietstuk


Herfstlasagne
Boordevol groenten en extra herfstig dankzij eekhoorntjesbrood en tijm.Herfstlasagne

Weekmenu's

Deel dit artikel