Bekijk het magazine
Served

Inloggen
Blog Recepten Magazines Evenementen Services Welbewust assortiment

Schnitzel met gebakken krieltjes

Schnitzel met gebakken krieltjes

Door: Martin Ambachtsheer

00:30

€ 3,66 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

De Duitse klassieker die nooit verveelt. Met dit gerecht wanen je cliënten zich voor eventjes over de grens in ons buurland. Precies zoals het hoort met gebakken krieltjes, champignons, peterselie en een schijfje citroen!


Ingrediënten voor 8 personen

  • 800 gram schnitzel
  • 1600 gram krieltjes
  • 750 gram cocktail tomaat
  • 750 gram champignons
  • 300 ml mayonaise
  • 8 gram peterselie
  • 50 gram boter
  • 1 citroen
  • peper
  • zout
    Bestel bij Bidfood

    Bereiding

    1. Halveer de champignons.

    2. Bak de krieltjes in een pan met boter.

    3. Bak in een tweede pan de champignons bruin.

    4. Bak intussen in een derde pan de schnitzel goudbruin.

    5. Meng de krokant gebakken krieltjes met de champignons en tomaatjes.

    6. Breng op smaak met peterselie, peper en zout.

    7. Verdeel over de borden en leg hier een schnitzel op.

    8. Serveer dit gerecht met mayonaise en een partje citroen.

    Toevoegen aan weekmenu

    Weekmenu samenstellen

    Beoordeel dit artikel

    Deel dit artikel

    Gerelateerde artikelen

    Weekmenu: Buiten eten
    Weekmenu: Buiten eten

    Uit het keukenkastje (lente)
    Uit het keukenkastje (lente)

    Meer

    Wil je ons volgen?

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief
    • Over Served
    • Privacy disclaimer
    • Contact
    Bidfood
    Served.nl is onderdeel van Bidfood. Meer weten over Bidfood? Neem een kijkje op bidfood.nl