Stamppot paksoi met perzik

Stamppot paksoi met perzik

Door: Martin Ambachtsheer

00:05

00:50

€ 4,37 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Perzik is een graag geziene gast in de zomerkeuken. Zo ook in deze stamppot met paksoi. Een lekker verfrissende en zoete smaakmaker die goed combineert met kipfilet, paksoi en peterselie! 


Ingrediënten voor 8 personen

  • 3200 gram stamppot paksoi
  • 8 gram kipfilet
  • 250 ml kippenjus
  • 80 gram perzik
  • 10 gram peterselie

Bereiding

1. Zet de oven aan op 100 graden, hete lucht stand.

2. Prik in alle bakjes een gaatje.

3. Verdeel de bakjes in de oven en laat ze in 1 uur op temperatuur komen.

4. Verdeel vervolgens de warme componenten en garneer het gerecht af met wat versgehakte peterselie en een partje perzik.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen