3x Chinese kool

3x Chinese kool

Door: Ingeborg Prins

Geplaatst op: 9 november 2023

Leestijd: 1 minuut

Het koolseizoen is weer aangebroken! Van de ontelbaar veel soorten kool zijn er velen bekend. Rode kool, spitskool, boerenkool of bloemkool staan vaak genoeg op tafel. De hoogste tijd om een minder gebruikte kool in de schijnwerpers te zetten: de Chinese kool. Van dumplings en pannenkoeken tot stamppot: we duiken de keuken in voor verrassende recepten met deze knapperige, zoete koolsoort.

Chinese kool dumplings
Waarom deeg gebruiken als het ook met Chinese kool kan? Voor deze speciale dumplings gebruik je geblancheerde Chinese kool bladeren...
Stamppot Chinese kool
Geef de vertrouwde Hollandse stamppot eens een Aziatische draai! Met rode peper, pinda’s, een plantaardige satéspies met Javaanse marinade en...
Koreaanse pannenkoeken met Chinese kool
Een perfecte manier om de lunch (of snack) met restjes uit de groentenla te bereiden! In dit zero waste recept...

Deel dit artikel