Bekijk het magazine
Served

Inloggen
Blog Recepten Magazines Evenementen Services Welbewust assortiment

3x Chinese kool

3x Chinese kool

Door: Ingeborg Prins

Geplaatst op: 9 november 2023

Leestijd: 1 minuut

Het koolseizoen is weer aangebroken! Van de ontelbaar veel soorten kool zijn er velen bekend. Rode kool, spitskool, boerenkool of bloemkool staan vaak genoeg op tafel. De hoogste tijd om een minder gebruikte kool in de schijnwerpers te zetten: de Chinese kool. Van dumplings en pannenkoeken tot stamppot: we duiken de keuken in voor verrassende recepten met deze knapperige, zoete koolsoort.

12:35
Chinese kool dumplings
Waarom deeg gebruiken als het ook met Chinese kool kan? Voor deze speciale dumplings gebruik je geblancheerde Chinese kool bladeren...
Tussendoortjes
00:15
Stamppot Chinese kool
Geef de vertrouwde Hollandse stamppot eens een Aziatische draai! Met rode peper, pinda’s, een plantaardige satéspies met Javaanse marinade en...
Hoofdgerechten
00:15
Koreaanse pannenkoeken met Chinese kool
Een perfecte manier om de lunch (of snack) met restjes uit de groentenla te bereiden! In dit zero waste recept...
Lunch

Deel dit artikel

Wil je ons volgen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Over Served
  • Privacy disclaimer
  • Contact
Bidfood
Served.nl is onderdeel van Bidfood. Meer weten over Bidfood? Neem een kijkje op bidfood.nl