Bekijk het magazine
Served

Inloggen
Blog Recepten Magazines Evenementen Services Welbewust assortiment

3x lekker: Curry

3x lekker: Curry

Door: Kenny van Dijk

Geplaatst op: 14 november 2022

Leestijd: 1 minuut

Van origine is curry een gerecht van het Indsich subcontinent maar in de loop der tijd heeft het zich verspreid over grote delen van Azië. Ondertussen is curry in diverse varianten ook erg populair in Europa. In de basis bestaat het gerecht uit een combinatie van diverse kruiden, specerijen en groenten. Laat je inspireren door deze drie verschillende curry gerechten met groenten die allen lokaal in Nederland te vinden zijn. 

00:25
Bieten curry
Dit gerecht brengt hartig en zoet samen: een curry met rode bieten en gebakken blokjes tempeh. Rode bieten zijn in...
Hoofdgerechten Plantaardig
00:45
Pinda curry soep
In de Oosterse keuken wordt curry ook wel eens als soep geserveerd. In een Pinda curry coep worden de pinda's...
Lunch
00:25
Linzen curry
Voor deze curry variant krijgen linzen de hoofdrol. Linzen zijn zaden van een linzenplant en komen van oorsprong uit Zuid-Europa...
Hoofdgerechten Plantaardig

Deel dit artikel

Wil je ons volgen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Over Served
  • Privacy disclaimer
  • Contact
Bidfood
Served.nl is onderdeel van Bidfood. Meer weten over Bidfood? Neem een kijkje op bidfood.nl