3x lekker: No waste

3x lekker: No waste

Door: Kenny van Dijk

Geplaatst op: 5 september 2022

Leestijd: 1 minuut

Stijgende voedselprijzen, weinig tijd of expertise in de keuken én een klein budget. Koken zonder al te veel te verspillen lijkt voor vele actuele problematiek een uitweg te bieden. Toch zien we dat dat soms makkelijker gezegd is, dan gedaan. We helpen de zorgmarkt graag door tips te geven hoe je kan koken zonder 'waste'. Hieronder staan drie recepten die als tussendoortjes of voor het ontbijt of lunch gemaakt kunnen worden, zónder al te veel te verspillen. 

Uit Served 3 2022. 

No waste shawarma salade
Tip van de redactie: wanneer je kleine hoeveelheden over hebt van het bereiden van maaltijden of lunches, gebruik deze rest...
No waste crèmesoep
Iedereen heeft na het koken soms wat rest producten van groenten over. Vaak kan je deze nog gebruiken, bijvoorbeeld door...
No waste bananenbrood
Heb jij overrijpe bananen in je fruitmand? Geen paniek: wij hebben een makkelijk gerecht voor een voedzaam bananenbrood. Je hoeft...

Deel dit artikel