Bekijk het magazine
Served

Inloggen
Blog Recepten Magazines Evenementen Services Welbewust assortiment

Classical Fusion

Classical Fusion

Door: Kenny van Dijk

Geplaatst op: 13 oktober 2025

Leestijd: 1 minuut

Lees meer over dit onderwerp in ons magazine

Een tafel vol vertrouwde smaken vormt het perfecte begin van een sfeervolle avond. Na een verfijnde carpaccio met pappadums volgt een kruidig gehaktbrood, begeleid door seizoensgroenten en aardse accenten. Sluit het diner af met vrolijke marsepein ravioli's gevuld met oreo-roomkaas, geserveerd als kleine cadeautjes.

00:00
Carpaccio tussen land en zee
Een zee van smaken op flinterdunne carpaccio. Zilt en kruidig golven het gerecht tussen zee en het diner. Lichtvoetig, verantwoord...
Voorgerechten Feestdagen
00:30
Marzipan Ravioli
Steek de handen uit de mouwen voor deze unieke marsepein ravioli's gevuld met oreo-roomkaas. Friszoete aardbeiencoulis, Honny Cress en witte...
Nagerechten Plantaardig Feestdagen
01:20
Tijdloos gehaktbrood
Kruidig gehaktbrood met tijm en mosterd, omhuld door krokante bacon en een glanzend honingglazuur. Krieltjes, paddenstoelen en Cavolo Nero brengen...
Hoofdgerechten Plantaardig Feestdagen

Deel dit artikel

Wil je ons volgen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Over Served
  • Privacy disclaimer
  • Contact
Bidfood
Served.nl is onderdeel van Bidfood. Meer weten over Bidfood? Neem een kijkje op bidfood.nl