Bekijk het magazine
Served

Inloggen
Blog Recepten Magazines Evenementen Services Welbewust assortiment

Dine in style

Dine in style

Door: Kenny van Dijk

Geplaatst op: 13 oktober 2025

Leestijd: 1 minuut

Lees meer over dit onderwerp in ons magazine

In stijl dineren begint aan een tafel die rust en klasse ademt. We starten met een goudkleurige terrine van gerookte wortel en prei. Daarna volgt kabeljauw met een volle rodewijn botersaus en een mousseline van dille en aardappel. We sluiten het diner af met een zijdezachte pannacotta geïnspireerd op de bekende mocktail.

06:20
Terrine van het Winterveld
Goudkleurige terrine van gerookte wortel en zachte prei. Het frisgroen van dille-olie, een krokantje met spinazie en Amsterdamse uitjes zorgen...
Feestdagen Voorgerechten
00:40
Cod Elegance
Perfect gegaarde kabeljauwfilet op een krokant gebakken huid met een volle rodewijn botersaus. Serveer met een dille aardappelmousseline, gebraden rodekool...
Hoofdgerechten Feestdagen
04:20
Espresso & air
Sluit je diner in stijl af met een zijdezachte pannacotta geïnspireerd op de bekende mocktail. De luchtige koffie ’wolk’ in...
Nagerechten Feestdagen

Deel dit artikel

Wil je ons volgen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Over Served
  • Privacy disclaimer
  • Contact
Bidfood
Served.nl is onderdeel van Bidfood. Meer weten over Bidfood? Neem een kijkje op bidfood.nl