In november hebben wij voor het zorgpersoneel van Ziekenhuis Gelderse Vallei een kerstmenu gepresenteerd. In deze blog zijn de linkjes naar de drie recepten te vinden.
Voorgerecht: Avocado Mousse
Start het Kerstdiner chique met deze prachtig gepresenteerde Avocado Mousse. De mousse maak je eenvoudig door mosterd, roomkaas, tabasco en wat limoensap te pureren. De wow factor creëer je door de mousse aan te kleden met de zelfgemaakte kaaskrokantjes en wat garnering. Chique & simpel!
Hoofdgerecht: Traybake Bloemkool
Een traybake is eigenlijk een eenpansgerecht die je bakt op een bakplaat in de oven. Makkelijk om voor te bereiden, het geeft weinig afwas en je bent in een mum van tijd klaar. Perfect voor het Kerstdiner dus. Helemaal makkelijk als hoofdgerecht, maar ook zeker leuk als bijgerecht. Kies je favoriete groentes van het seizoen bij elkaar en bakken maar!
Nagerecht: Pompoen Cheesecake
De pompoen is al een lange tijd favoriet voor vele hartige gerechten voor de herfst en winter. Maar wist je dat pompoen ook heerlijk is in zoete gerechten? Sluit daarom je Kerstdiner in stijl af met deze vrolijke Pompoen Cheesecake.
Klik op de recepten hier onder en ga aan de slag met het kerstmenu.