Bekijk het magazine
Served

Inloggen
Blog Recepten Magazines Evenementen Services Welbewust assortiment

Season's Greens

Season's Greens

Door: Kenny van Dijk

Geplaatst op: 13 oktober 2025

Leestijd: 1 minuut

Lees meer over dit onderwerp in ons magazine

Soms is het de natuur zelf die de toon zet. Pure ingrediënten, volle smaken en kleuren, recht van het land. Een diepgroene boerenkoolsoep opent het menu. Voor het hoofdgerecht serveren we een hartige seizoenskrans van linzen met noten en kastanjes, getopt met zoet en hartig. De worteltjestaart met pistachecrème sluit het diner af.

01:15
A tree to remember
Serveer een feestelijke worteltjestaart met zijdezachte pistachecrème, glinsterende aalbesjes en bigarreaux. Versierd met pistachenootjes en sneeuw van poedersuiker, vormt dit...
Plantaardig Nagerechten Feestdagen
00:20
Boerenkoolsoep
Diepgroene boerenkoolsoep verwarmt de kom, begeleid door gerookte aardappelcroutons. Gefermenteerde mosterd en zilveruitjes geven een verrassend accent, terwijl maggi-kruiden de...
Hoofdgerechten Lunch Feestdagen
01:30
Hartige seizoenskrans
We laten de natuur wederom spreken en omarmen wat het seizoen ons schenkt. Maak een kroonstuk van linzen met noten...
Hoofdgerechten Plantaardig Feestdagen

Deel dit artikel

Wil je ons volgen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Over Served
  • Privacy disclaimer
  • Contact
Bidfood
Served.nl is onderdeel van Bidfood. Meer weten over Bidfood? Neem een kijkje op bidfood.nl