Door: Martin Ambachtsheer
00:05
00:50
€ 5,88 p.p.
Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:
Knapperige stukjes kabeljauwfilet, rechtstreeks uit het vet. En dan natuurlijk met remouladesaus, een klassieke combinatie waar gasten letterlijk hun vingers bij aflikken. De koninginne(groenten)melange, gebakken krieltjes en vers gehakte peterselie zorgen voor een mooie balans.
Ingrediënten voor 8 personen
- 1200 gram kibbeling
- 400 ml remouladesaus
- 1200 gram koninginne groenten
- 1600 gram krieltjes
- 8 gram peterselie
Bereiding
1. Verwarm deze gerechten in een voorverwarmde oven op 125 graden.
2. Prik een gaatje in de verpakking en laat het in ongeveer 50 min op temperatuur komen.
3. Schep de maaltijd op en garneer met wat verse peterselie.
4. Schep 8 kleine schaaltjes met remouladesaus en serveer deze erbij.