Weekmenu: Ovengemak

Weekmenu: Ovengemak

Door: Ingeborg Prins

Geplaatst op: 29 september 2020

Leestijd: 1 minuut

Served is terug. En hoe! Met een flinke portie enthousiasme staan wij weer klaar om je op dit platform te inspireren.  

Door middel van weekmenu’s, handige tips en praktische informatie over producten en voedingswaarden, dragen we bij aan ons gezamenlijke doel: meer tijd over hebben voor aandacht en plezier in de zorg.

We trappen af met het eerste weekmenu 'ovengemak': 7 volwaardige én smakelijke gerechten om de komende week aan cliënten te serveren. Met een bereidingstijd van een half uur of minder staan ze bovendien in een handomdraai op tafel! 

zondag

Nasi
Verras je cliënten met deze Indonesische klassieker. Dit rijstgerecht met kip en groenten komt het beste tot zijn recht met...

maandag

Bietjes met varkensfilet
Ouderwetse Hollandse kost, wie is er niet groot mee geworden? Dit gerecht bevat de oer ingrediënten gekookte aardappels, groente en...

dinsdag

Spaghetti bolognese
Een smakelijk pastagerecht hoeft niet moeilijk te zijn. Dat bewijst deze spaghetti bolognese. Lekker met gehakt en geraspte kaas!

woensdag

Lasagne
Deze goedgevulde lasagne met Italiaanse kruiden en romige bechamelsaus heeft slechts 25 minuten aan voorbereiding nodig. Vervolgens doet de oven...

donderdag

Visschotel
Krieltjes, groenten en een mix van diverse soorten gesneden vis, badend in een romige saus, afgetopt met peterselie. Loopt het...

vrijdag

Goulash
Deze verwarmende vleesstoofpot is perfect voor de koudere dagen. Met runderpoulet, vleesbouillon, paprikapoeder en nootmuskaat voor een heerlijk volle en...

zaterdag

Wrap met chili
Met dit gemakkelijke recept voor een Mexicaanse chili wrap zet je de wereldkeuken in een handomdraai op tafel! Gevuld met...

Deel dit artikel