Weekmenu: Maaltijdsoep & -salades

Weekmenu: Maaltijdsoep & -salades

Door: Ingeborg Prins

Geplaatst op: 5 januari 2021

Leestijd: 1 minuut

Een nieuw jaar, een frisse start. Eentje waarin het nóg belangrijker is om goed voor onze gezondheid te zorgen. En daarom trapt Served in de eerste week van 2021 af met een nieuw weekmenu vol maaltijdsoepen en –salades. Met gezonde en verse producten die het lichaam weer in balans brengen. Stuk voor stuk verwarmende gerechten die soms al stiekem knipogen naar het voorjaar.

zondag

Aardappel-bloemkoolsoep
Deze goedgevulde aardappel-bloemkool soep is naast verwarmend en romig ook nog eens heel gezond. Varieer eens met kerriekruiden, pittig paprikapoeder...

maandag

Aziatische kipsalade
Teriyaki saus, sesamzaadjes, krokant gebakken kipstukjes gemarineerd in ketjap: deze koolhydraat-arme salade bevat alle smaken uit Azië. De vier soorten...

dinsdag

Couscoussalade met groentespies
Haal de Marokkaanse smaken naar jouw zorginstelling deze winter! Een welkome afwisseling van de gebruikelijke pot is deze frisse, vullende...

woensdag

Erwtensoep met roggebrood en spek
Hollands glorie in een diep bord: erwtensoep met spekjes en rookworst. Het lekkerst met een sneetje roggebrood ernaast. Nu alleen...

donderdag

Pastasalade met zalm
Van deze pastasalade met verse zalm, fusilli en frisse dressing van pesto en yoghurt krijg je direct zin in het...

vrijdag

Pindasoep
Deze volle en romige pindasoep vindt zijn oorsprong in de Indische, Surinaamse en Afrikaanse keuken. Perfect als maaltijdsoep dankzij de...

zaterdag

Witte bonensoep met chorizo
Wie had gedacht dat een alom bekend bijgerecht als witte bonen in tomatensaus zo gemakkelijk tot een spectaculaire soep getransformeerd...

Deel dit artikel