Door: Kenny van Dijk
00:05
00:20
€ 4,07 p.p.
Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:
De "sticky tempeh" van Jordy's keuken bestaat uit gebakken tempeh met rietsuiker, ketjap, sambal en gember. Door de suiker en ketjap zijn de tempeh stukjes lekker plakkerig; écht een bijgerecht om je vingers bij af te likken. De geroosterde knolsdelderij saté van Jordy's keuken is een saté van onder andere knolselderij, ketjap, ui, gember en sambal.
Dit recept is onderdeel van de blog "Indonesische feesttafel". Samen met de smoor terong, rendang , atjar ketimun zet je de tafel vól met Indonesische lekkernij!
Ingrediënten voor 8 personen
- 500 gr sticky tempeh
- 800 gr vegan geroosterde knolselderij saté
- 600 gr sambal goreng boontjes
- 400 gr sperziebonen gebroken
- 1200 gr nasi kuning
- 40 gr seroendeng
Bereiding
- Verwarm de sticky tempeh, de knolselderij saté en de nasi kuning in aparte schalen.
- Meng de sperziebonen door de sambal goreng boontjes en verwarm. Doe dit gerecht in een schaal.
- Serveer alle gerechten samen met seroendeng.