4x Lekker lokaal: "Tussen kas en kust"

4x Lekker lokaal: "Tussen kas en kust"

Frank Broenink is culinair adviseur bij Bidfood en woont in Rijswijk. Voor deze vier nieuwerwetse klassiekers liet hij zich inspireren door de Zuid-Hollandse keuken. 

Lees het artikel "Tussen kas en kust" voor een kort interview met Frank. Hij vertelt over de oorsprong van deze gerechten en hoe hij zich heeft laten inspireren.  

Winterse Westland salade
De streek Westland is rijk aan tuinders en telers. Deze winterse maaltijdsalade is geïnspireerd op de smaken van de streek;...
Westlandse tomatensoep
Maak jouw eigen tomatensoep met de lekker volle en sappige tomaten uit het Westland. Snijd de tomaten in partjes en...
Kabsalon
Rotterdam is de bakermat van de kapsalon. Traditioneel met shoarmavlees, maar in dit geval met stukjes gesneden kabeljauw. Breng de...
Haagse bluf met griesmeel-amandel bites
Onder ouderen is Haagse bluf nog echt een begrip. De naam van dit dessert verwijst naar de veronderstelde 'air' van...

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen