Weekmenu: Lente

Weekmenu: Lente

De lente hangt in de lucht en dus is het tijd voor frisse voorjaarsgroenten aangevuld met malse kip of ander gevogelte. Laat je inspireren door de gerechten en verspreid de voorjaarsvreugde via het eten. Van een Kapsalon 2.0 tot een vegetarische linzenstoof: zeven dagschotels voor dit voorjaar.

zondag

Gnocchi met broccoli
Broccoli is gezond en veelzijdig. De klassieke combinatie met pasta en kaas krijgt in dit gerecht een Italiaanse twist, met...

maandag

Groene curry
Trakteer jouw cliënten op deze oosterse smaakbeleving vol Hollandse voorjaarsgroenten. Voorzien van malse kippendij en romige kokosmelk voor een zachte...

dinsdag

Hollandse linzenstoof
Linzen zitten boordevol vezels, ijzers en eiwitten en zijn goed voor onze darmen. In deze vegetarische stoof combineert de nootachtige...

woensdag

Kapsalon 2.0
Met deze bijzondere Kapsalon zet je een van de leukste (en lekkerste) gerechten op het weekmenu. Bestaat de traditionele Kapsalon...

donderdag

Lentesalade met kippenbout
Sla met kip is dé allemansvriend op het weekmenu, een heerlijk licht en toegankelijk gerecht voor het vroege voorjaar. Deze...

vrijdag

Tuinbonensoep met Serranoham
Weinig groenten horen zo bij het voorjaar als deze frisgroene peulvruchten. De klassieke combinatie met gerookte ham krijgt in deze...

zaterdag

Witte bonensalade
Met voedzame witte bonen heb je geen vlees meer nodig. Dat geldt in het bijzonder voor deze heerlijke salade vol...

Deel dit artikel