Weekmenu: Wereldkeuken

Weekmenu: Wereldkeuken

Een nieuwe week betekent een nieuw menu: dit keer staan de groenten van het seizoen in de schijnwerpers. Verwerkt in verwarmende én vernieuwende gerechten uit de wereldkeuken zoals een Italiaanse paddenstoelenragout of een Franse ratatouille schotel. Of wat denk je van de Indonesische klassieker gado gado? Een welkome verrassing voor jouw cliënten!

zondag

Gado Gado
Rauwe, knapperige groenten in een pittige en geurige pindasaus staan centraal in dit Indonesische gerecht: gado gado. Het is een...

maandag

Laksa currysoep
Deze Singaporese curry soep is een samensmelting van Indische, Chinese en Maleisische smaken. Gebruik als basis kokosmelk en voeg hier...

dinsdag

Mie met kip en garnalen
Vlees en vis in één gerecht: surf ’n turf. Deze variant barst van de exotische smaakmakers: knoflook, ui, ketjap, komijnzaad,...

woensdag

Paddenstoelenragout: tortelline al funghi
De paddenstoel is de herfstgroente bij uitstek. Deze gezonde smaakversterker met zachte bite is een fijne aanvulling voor uw groentegerecht....

donderdag

Arabische groenteschotel met rijst
Deze kruidige groenteschotel uit het Midden-Oosten is gezond én vegetarisch. Met maar liefst 4 soorten groenten, vegetarische kipstukjes en de...

vrijdag

Geroosterde aardappelen met rode biet en makreel
Goudbruin gebakken aardappeltjes met rozemarijn, in de oven gegaarde bietjes en gerookte makreel. Een kleurrijk en gezond geheel dat ook...

zaterdag

Ratatouille schotel
Deze Franse klassieker is hoogstwaarschijnlijk bekend bij al je cliënten. In dit recept vind je naast verschillende groenten als tomaat,...

Deel dit artikel