Weekmenu: Oude smaken, nieuwe stijl

Weekmenu: Oude smaken, nieuwe stijl

Voor Served 4 2024 vroegen wij onze familie naar hun favoriete ouderwetse hoofdgerechten voor de decembermaand. Kenny en Frank kozen 7 klassieke gerechten en gaven ieder gerecht een moderne twist. En zo vinden oud en nieuw elkaar in dit winterse weekmenu.  

zondag

Dumpling miso soep
Geef een bijzondere twist aan de traditionele soepmaaltijd. Deze oosterse variant is voedzaam en verrassend! Kook de bouillon met miso...

maandag

Stamppot Italiano
Met stamppot kun je eindeloos variëren. Déze ‘stamp’ zit boordevol Italiaanse smaakmakers, zoals gesneden artisjokharten, half gedroogde tomaten en pesto....

dinsdag

Papillot van zalm
Er zijn vele manieren om zalm te bereiden. Voor deze trendy papillot wordt de vis gestoomd in bananenblad, met groene...

woensdag

Ovenschotel brie en courgette
De ovenschotel is een klassieker in de zorg. Eenvoudig qua bereiding, plus rijk van smaak én geur. Dat geldt zeker...

donderdag

Spaghetti 'Lady & de Vagebond'
Presenteer jouw pasta eens op een bijzondere manier. Deze Lady & de Vagebond spaghetti is vernoemd naar de beroemde filmscène...

vrijdag

Kip, 'patat' en appelmoes
Weinig gerechten zijn zó klassiek als kip met patat en appelmoes; een favoriet voor jong en oud. Serveer ‘patat’ van...

zaterdag

Oud-Hollandse traybake
De trendy traybake is een bakplaat vol smaak, super simpel te bereiden en lekker veelzijdig. Geschikt voor oneindig veel smaakmakers;...

Deel dit artikel