Weekmenu verwarmende najaarskost

Weekmenu verwarmende najaarskost

Door: Ingeborg Prins

Geplaatst op: 27 oktober 2020

Leestijd: 1 minuut

Dalende temperaturen, oranje kleurende bomen en vallende blaadjes: herfstweer vraagt om verwarmende gerechten. Een nieuw weekmenu met 7 maaltijden staat weer voor u klaar, geheel in het teken van het seizoen. Met verrassende nieuwe recepten en bekende klassiekers. Vol van smaak dankzij stevig geurende kruiden zoals kaneel en Ras el Hanout. Verblijd uw cliënten met dampende soepen, oven geroosterde groenten en stoofpotjes. 


Bulgur met pruimen en gehaktballetjes
Een verrassende smaaksensatie die u eens geprobeerd moet hebben.

Bulgur met pruimen en gehaktballetjes


Kikkererwtensoep
Een stomende pan soep met de verwarmende Marokkaanse Ras el Hanout kruiden.

Kikkererwtensoep


Rode bietenrisotto
Vol gezonde stoffen uit de bietjes van Hollandse bodem.

Rode bietenrisotto


Gebakken rundvlees met verse groenten
Met herfstige smaken en kruiden zoals pastinaak, champignons, rozemarijn en kaneel.

Gebakken rundvlees met verse groenten


Geroosterde knolselderijsoep
Lekker met peterselie.

Geroosterde knolselderijsoep


Runderstoofpotje
Onderschat nooit de kracht van een ouderwetse stoofpot!

Runderstoofpotje


Elzasser schotel
Dé zuurkoolschotel uit de Elzas.

Elzasser schotel
Weekmenu's

Deel dit artikel